Mange trodde jeg skulle hoppe i fallskjerm men…

Reklame | Hendrix hair Drammen

//Sponset behandling

 

 

Jeg har det visst med å overdrive. Etter at jeg la ut på Instagramstory i går at jeg skulle gjøre noe i dag som gav meg skikkelig sommerfugler i magen, haglet det inn med meldinger fra søte følgere som tippet at jeg skulle hoppe i fallskjerm. Well, well. Denne frøkena blir svimmel bare jeg går litt for raskt ned trappa hjemme, for ikke snakke om at jeg nesten får infarkt når vi kjører over fartsdumper. Så nei, jeg har ikke hoppet fallskjerm. MEN jeg har gjort noe annet spennede, eller spennende for meg i allefall.

Jeg har vært hos frisøren og farget håret. Hahaha, uff det hørtes skikkelig kjipt ut når jeg tenkte det oppi hodet mitt nå. Når jeg liksom har lagt spenningsnivået på at dere trodde fallskjerm også har jeg bare farget håret. Jeg beklager virkelig. Så kjip kan man liksom bli.

Vel, uansett. I dag har jeg nok en gang lagt skjebnen til min fagre manke i Anita på Hendrix hair i Drammen sine hender. Jeg har lenge vurdert å farge håret mørkt, sånn på skikkelig. Også har jeg feiga ut gang på gang. “Shame on me”.

I dag var dog dagen. Jeg har gjort det. Det blonde håret er borte og jeg har nok en gang gått inn i rollen som helskrudd kinderegg. Neida, joda.

Jeg har et skikkelig forvirrende forhold til hårfarge. For når jeg ser meg selv i speilet føler jeg at jeg kler mørkt hår best, men når jeg ikke ser meg i speilet føler jeg meg finest som blond. Men, nå er det ingen vei tilbake med det første.

Som dere kan se på bildene er Anita en tryllekunstner. Jeg ramlet inn dørene hos henne som pumba og ramlet ut igjen som Simba på et vis. Høy luftfuktighet og dårlig tid er en skikkelig dårlig kombinasjon (som dere kan se på førbildet) så i dag var jeg ekstra glad for at Anita kan trylle. Instagrammen hennes finner dere HER!! Forresten er hun ikke bare hårtryllekunstner, hun er også supersøt og kan snakkes med om alt. Kan man elske frisøren sin? Ja, det kan man tror jeg!

 

Men sånn helt seriøst:

 

Jeg gjorde det!!! Jeg farga håret mørkt – skriv gjerne “åh det ble fint” ogsånn i kommentarfeltet så jeg ikke angrer, haha. Uff.

Jeg blir alltid så imponert over hvordan hun klarer å få håret mitt fra å være skikkelig bustehår til å se så blankt og sunt ut! Heldigvis har jeg fått litt opplæring og ikke minst fått med meg noen produkter hjem. Jeg har blitt SÅ glad i produktene fra Hempz. De gjør virkelig underverker for håret mitt. Også en spray som heter Colorwow dream coat (en av kardashians sine favoritter også, for et sammentreff) som gjør håret skinnende blankt! Nå skal jeg bli flink å bruke de så jeg kan se ut som om jeg har vært hos frisøren hver dag, hihi!

Rop ut om dere lurer på noe i forhold til produktene, og sjekk gjerne ut Anita om dere bor i Drammensområdet – hun er altså helt rå! Og forresten skal hun straks åpne salong på Slependen også (jeg reiser etter hvor en hun drar, haha) – Om du vil følge Hendrix hair slependen finner du den Instagramen HER!!

 

Klem M

 

 

Kanskje drømmen bare er et helt vanlig liv!

 

Jeg ser meg selv mye ovenfra og ned om dagen. Kanskje litt rar ting å si, men det er likevel den beste forklaringen. Om det er ruslende på vei til jobben i en stim av mennesker, i kassa på dagligvarebutikken eller søndagstur i parken så har jeg liksom et slags bilde av meg og alle de andre menneskene rundt meg i hodet.

Nå skal jeg ikke si at jeg ikke drømmer, for det gjør jeg jo. Faktisk drømmer jeg om mange greier om dagen. Jeg drømmer om nytt hus, flere muligheter og muligens flere barn. Jeg håper det ligger et hav av sjanser til alle de tingene foran meg, men jeg har lært noe de siste årene som føles veldig viktig akkurat nå.

Jeg har lært å sette pris på hverdagen.

Selv om man kanskje ikke tenker over det når alt føles slitsomt og tungt, så er det alltid noen som vil misunne deg det du har.

Når du surmulende sliter deg opp av sengen før fuglene fiser, er det noen som hadde gjort alt for å stå opp fra den i det hele tatt.

Når du opgitt sitter fast i rushen mellom destinasjon A og B, finnes det mennesker som ikke har sett utsiden av rommet de er i på lenge.

Når du blir forsinket til et møte med venniner, skulle andre ønske at de hadde noen som ventet på dem.

Når barnet ditt skaper seg vrang for 703. gang den ettermiddagen, er det andre som skulle ønske de hadde noen å ta den 704 kampen med.

Når du syns at kjæresten din er en fjern apekatt, er andres kjærester bare et fjernt minne.

 

Man skal drømme, tenke fremover, håpe og forvente. Men man skal også leve akkurat nå. I rushen, i køen, i rotet, i tidsklemma, i barnegråt, i kaoshus fordi det er en slags drøm det også!

 

Klem M

Simsfigur, kampen mot hagen og rørt av pølser!

Holdt på å skrive – Hei og god Søndag. Men, det er jo Mandag, som på en måte er en Søndag. Ikke rart jeg blir forvirra.

Med andre ord er det rød dag, noe som igjen betyr at vi har brukt dagen på noe man egentlig ikke skal gjøre. Vi har holdt på i hagen, haha! Heldigvis har vi fine naboer, som liker å jobbe på røde dager de også. Så ingen ringte polisen i dag heller.

Kampen mot hagen er nesten verdig en realityserie. Det ville blitt et show pakket med både drama, latter, kjærlighet og slosskamper. Heldigvis er latteren og kjærligheten forbeholdt menneskene rundt meg. Dramaet og slosskampene tar jeg med alle busker, planter og vekster. Vet ikke om noen av dere har lest bloggen min så lenge at dere husker innlegget om hekken jeg plantet i fjor. Vel, den ble så stygg og skral at svigerfar meia den ned med gressklipperen uten en gang å ense at den eksisterte.

Jeg tar meg selv i å føle meg skikkelig som en Simsfigur om dagen. Jeg spillte helt sykt mye Sims når jeg var liten. Elsket å bygge hus, lage til uteområder og leke familie. Nå er livet liksom litt slik. Jeg går på jobb, tjener penger, spiser mat og sover. Etterhvert popper det opp nye greier. En blomsterpotte her og der, oppgradert vaskemaskin, planter et tre, kjøper ny seng. Stigende trivsel, synkende energi. LIVET ER SOM SIMS!! (Hadde vært skikkelig fint om jeg kunne plottet inn ROSEBUD og få en millon eller to også, men jeg klager ikke).

 

Jeg er et sånt menneske som skulle vært utstryrt med grønne fingre, fordi jeg ønsker meg en fin hage. Men, sånn ble det altså ikke. Fingrene mine er mer lilla tror jeg, med glitter på. Ergo blir det ikke akkurat noe premiehage, men jeg prøver så godt jeg kan. Og det får jo holde.

 

Følte meg forresten skikkelig voksen når jeg kjøpte den gressklipperen her. Det fine med den er at man får kjørt seg på ei skikkelig treningsøkt når man bruker den. Skulle gjerne ha løyet å sagt at det var grunnen til at jeg valgte en sånn, men ærlig talt så er det faktisk fordi jeg ikke tør å bruke sånne greier som går på bensin. Voksenlivet er ikke så enkelt alltid altså, ikke tør jeg å bruke gassgrill heller så.

Vi bestemte oss for å ta en pause midt på dagen for å gjøre noe hyggelig sammen, det blir jo litt kjedelig for barna når vi har så mye å gjøre. Så da kjørte vi en tur, tok en runde på lekeplass og endte opp med å spise pølser på “Dalen kiosk”.

Det er noe vi har snakket om å gjøre SÅ lenge. Høres kanskje teit ut at man planlegger å spise pølser. Men, greia er at “dalenpølser” er en kjent greie i området her. Eller det VAR en greie når kjærligheten var liten. Siden vi ble sammen har han snakket om akkurat dette stedet. En liten kiosk langt inn i ingenmannsland som selger så gode pølser at alle kjører langveis fra for å kjøpe. Sjappa stengte på et eller annet tidspunkt dørene, men i fjor en gang åpnet de på nytt! Vi har snakket så mye om å dra dit, men så har det aldri blitt noe av. Før i dag. Også sitter vi der da, på en benk og spiser annerkjente pølser. Ble helt rørt jeg, haha! Ikke at det skal så mye til men, det var liksom så koselig å dele det med barna. Dele det barndomsminnet K har nevnt for meg gjentatte ganger i over 5 år.

Hurra for MandagsSøndager og pølser.

Klem M

6 klestips til petite/lave jenter!

//Inneholder sponsede produkter

 

Herlighet som jeg sleit med å finne den riktige overskriften til dette innlegget. Som frustrert samfunnsmedlem av totusenogkrenk kan det jo være store fallgruver rundt hvert et hjørne. Valget falt dog på 6 klestips til petite/lave jenter. Jeg får daglig spørsmål om hvor jeg kjøper klærne mine. Skulle gjerne sagt at det er fordi jeg har så innmari fetandes stil, haha. Men så vet jeg litt for godt selv at det rett og slett er fordi jeg har en kroppsform som kanskje ikke går helt innafor “malen” i de fleste klesbutikker. Med mine 152 cm på sokkelesten og manglende bakende er det ikke alltid like lett å finne klær. Det viser seg at vi er flere som sliter med den typen problemstillinger, noe som igjen resulterer i en rekke spørsmål når jeg endelig finner noe som passer.

Jeg syns det er skikkelig hyggelig å bli spurt. Så nå tenkte jeg at jeg kunne lage en liten liste med greier jeg har lært meg i den evige jakten etter klær som passer min snodige kropp. Jeg har merket innlegget som sponset fordi noen av klærne på bildene er tidligere sponsede produkter, men jeg kommer ikke til å linke til noe i blogginnlegget så vet dere det. Her kommer i alle fall mine topp 6 klestips for deg som er petite/lav:

 

1. Buksedresser:

Jeg har blitt SÅ glad i buksedresser. Jeg har alltid vært redd for å se ut som en sekk i de. Men, nå har jeg skjønt at det faktisk kan være til god hjelp når man er litt petite. Man må bare finne de riktige buksedressene. De som gjerne har skjeringen litt høyt i livet, har belte og er litt videre i bena. Nå er jeg ingen ekspert, men jeg føler at skjæringen langt oppe på midjen gir en illusjon av lengre ben, og det er jo ikke å forakte.

 

2. Spør etter mindre størrelser eller kortere benlengde.

Det er ikke alltid butikkene har inne alle de størrelsene som eksisterer. Mange av Levis buksene mine har jeg for eksempel måtte spørre om i 23, også har de i butikkene vært skikkelig snille og bestilt inn. Ofte er det også mulig å få tak i jeans i kortere benlengde. Spør spør spør. Kort benlengde er et must spør du meg. En ting som virkelig får meg til å føle meg mindre en det jeg er, er for lange bukser.

 

 

3. Petite eller klipp

Det er ikke alltid så lett å få til værken lengde eller bredde når kroppen er både kort eller stutt, hihi! Heldigvis har jeg funnet et triks. Det er ikke så lenge siden jeg fant ut at man kan søke på petite i de fleste store klesbutikker på nettet. Både ASOS og Zalando har veldig mye petite klær. Buksa på bildet under (ikke spons) er fra ASOS petite og hadde helt perfekt benlengde for sommeren. Når jeans er for lange er det heldigvis bare å klippe av litt av lengden (på stretch jeans that is). Jeg måler bare opp hvor mye som skal av og klipper det bort med kjøkkensaksa. Etterhvert blir de litt sånn frynsete nederst, men har aldri opplevd at de har raknet.

 

 

4. Klær fra barneavdelingen

Joda jeg handler faktisk fortsatt på barneavdelingen i en alder av 30 år haha! Men om man tenker litt på det så er det kanskje ikke det dummeste. Det er SÅ mye fin basic på barneavdelingene nå. Ta for eksempel zara eller WOW. Tightsen på bildet under er barnestørrelse, kostet muligens halve summen og sitter ti ganger finere. Vinn, vinn!

 

 

5. Det er lov å brette

Jeg bretter opp i alle veier. Noen ganger i beina, noen ganger på armene og noen ganger i livet. Bare gjør det til en greie, haha!

 

6. Finn bænkersklærne og hold deg til de!

Med en gang man faller litt utenom “standarden” kan det, som jeg skrev tidligere bli vanskelig å finne klær. Da er kunsten å finne de ordentlig gode plaggene å holde seg til de. Jeg har èn skikkelig favorittkjole, èn jakke som virkelig er perfekt og ikke minst èn jeansmodell som jeg kan kjøpe gang på gang. Jeg har sverget til Levis 501 nå i mange år, uheldigvis har jeg hørt at den modellen har endret seg litt. Hell i det uhellet har jeg innsett at jeg passer alle jeansene fra NA-KD så jeg har redda meg inn igjen. Greia er bare at når du finner noe som passer så trenger man ikke hundrevis av plagg, man kan bare gjøre litt nye greier med den tingen som passer fint. Det sparer man jo penger på også. Om man investerer i en Levis som sitter fint så trenger man ikke å bruke penger på den 10 andre jeansene med dårlig passform som bare blir liggende i skapet.

 

 

Så det var 6 tips fra meg, haha uff. Det føles nesten litt uvandt å skrive sånne ting på bloggen, men hvorfor ikke. Håper det kan være til nytte for noen.

Nå gleder jeg meg til nok en Søndag i morgen, men først noen timer med kveldsjobbing.

Klem M

Dette anbefales egentlig ikke!

De dagene som føles som fire forskjellige dager, i dag er en sånn dag. Nå slengte jeg meg akkurat i sofaen og har ingen planer om å bevege meg en meter før jeg skal legge meg.

“Once every blue moon” reiser vi på harryhandel. Eller det var egentlig litt jug, for det er oftere en som så. Uansett, vi suser i alle fall av gårde i ræserfart (som T sier) over grensa for å hamstre diverse godsaker. Vi er jo klar over at det er flere som gjør det. Det vi derimot ikke var klar over var at typ ALLE MENNESKENE I HELE NORGE hadde turet over grensen akkurat i dag.

Nå tar jeg kanskje litt hardt i, men for et kaos. For første gang på lenge tok vi båten fra Sandefjord, som regel kjører vi begge veiene. Men nå valgte vi altså å gjøre det akkurat i dag. Heldigvis har vi verdens beste barn å ha med på tur, det er liksom aldri noe styr og de har på ingen måte arvet tolmodigheten sin fra meg. Det var mange som skulle av båten og derfor lenge å vente i bilen under avkjøring. Lille T knekker  ventetiden ved å rulle ned bakruta og rope hei til en fyr utenfor. Så slår av en liten prat om han skal til Sverige og at vi pleier å kjøre ræserfort. Problem solved!

Note to self – det anbefales ikke å reise til Sverige når det er langhelg. Eller egentlig generelt ikke på Lørdager. Men, så er premien ganske så fin da. Så nå skal jeg straks drikke vin, spise spekeskinke og nyte min egen harryfaktor!

 

Håper Lørdagen er fin!

Hvor jobber jeg, hvorfor har jeg vært borte, hva skjer?

 

Hvor skal jeg egentlig begynne? Jeg kan ikke huske sist jeg skrev noe her inne. Denne gangen er det heldigvis mange fine grunner til det!

Nå er jeg tilbake, snart kommer det en ny blogg på plass og jeg har et helt lager av ting på hjertet som vil ut. Men, først av alt la meg rope ut om alt som har skjedd den siste tiden!

 

Det hele startet med at jeg begynte å studere markedsføring, noe jeg hadde brukt lang tid på å bestemme meg for å gjøre. Det satt egentlig litt langt inne å skulle begynne på studier igjen, så lenge etter at jeg egentlig trodde jeg var ferdig med sånt for alltid. Det viste seg å være et veldig godt valg, lesingen gikk lekende lett! Så lett at jeg raskt fant ut at jeg kunne ta en liten jobb på siden, sammen med jobben min på egne sosiale medie kanaler! På et svosj og et vink virket det som om høyere makter hadde lest tankene mine og plutselig hadde jeg jobb i den supersøte nettbutikken til komikerfrue (som forøvrig er en av de beste damene jeg kjenner).

Der rakk jeg ikke være så lenge før det dukket opp enda en mulighet jeg ikke kunne si nei til!

Noen ganger må noen dører lukkes for at andre skal kunne åpnes. Og slik ble det.

Jeg la fra meg både studier og nettbutikkjobben til fordel for jobb som digital markedsfører i et tv-produksjonsselskap. Og selv om det er trist å tenke på de tingene som ikke ble noe av, så er jeg evig takknemlig for at jeg har endt opp der. Jeg trives SÅ godt, får utfoldet meg på et felt jeg føler jeg mestrer og lærer nye ting hver eneste dag. Jeg jobber med så fine folk, har gjort så mye rart og er SÅ happy for hver dag.

Men, det stoppet neimen ikke der. For etter en stund ramlet jeg også inn dørene hos Egmont hvor jeg nå skal være fremover. Derfor kommer bloggen til å bli ny, fremtiden spennende og jeg kanskje en liten smule overarbeidet haha!
Heldigvis er det lett å jobbe mye når man har det gøy!

 

Så det var altså en liten oppdatering fra meg, eller kanskje en forklaring på hvorfor jeg ikke har vært her så mye!

Men hei! I`m back!

 

Megaklem fra M