Den ultimate kjærestedagen!

Processed with VSCO with a5 preset

Vi har hatt en sååå fantastisk dag! Endelig litt ordentlig etterlengtet kjærestetid. I går var vi så heldig å få låne en Fiat Spider fra Bærum bilutleie. Helt fantastisk timing da været virkelig har vist seg fra sin beste side på østlandet de siste dagene. Vi har suset rundt i caben, med vind i håret, hånd i hånd og sommerfugler i magen. Jeg kan faktisk ikke huske sist vi hadde det såå fint. Altså for all del, jeg elsker hverdagen min sammen med barna. Men, akkurat nå var det virkelig en slik dag vi trengte.

Vi oppdaget også en aldri så liten perle på turen da vi stoppet for lunsj på sjøflyhavna kro på Fornebu. Beste maten jeg har spist på veldig lenge. Stedet ligger ved vannet og har skikkelig god atmosfære. Jeg ble forelsket og gleder meg allerede til neste besøk. En liten time der vi bare kunne sitte sammen å spise vi to. Uten mat på gulvet, veggene, glass som søler eller noen som vil ha mer. Altsååå, hey!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ser kanskje ikke ut som om jeg koser meg noe særlig her, men det gjør jeg altså, haha!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Den pizzaen der!! Holy smoke, yummy in my tummy!

Processed with VSCO with a5 preset

Helt supert å kjøre rundt i denne lekkerbisken. Vi har sett steder rundt oss vi aldr har sett før og bare kjørt uten mål og mening.

Det må jo være tidenes beste forslag for en date. Leie en bil for en dag, overraske kjæresten eller en vennine. Hente de helt uventet, pakke med en liten piknikk, gjøre noe helt annerledes.

Bærum bilutleie har såå mange fine biler. Jeg er egentlig ikke noen biljente. Når noen spør meg vilken bil jeg ønsker meg svarer jeg gjerne “en svart en”. Men denne her fikk til og med meg til å sikle. Pluss en rekke andre sportsbiler som sto på rad og rekke klar til å bli med på tur.

Menneskene som jobber der brenner vikelig for bilene sine og man får såå god service! De har til og med godværsgaranti, hihi! Med andre ord får du rabatt om det er dårlig vær når du leier bilen. Så om daten går i dass, blir den i det minste billigere, haha!

 

Processed with VSCO with a5 preset

Og enda en morsom greie! Er du god på instagram? Bærum bilutleie er på utkikk etter noen som kan starte opp instagramkontoen deres! Har du lyst på jobben som instagramsjofør?

Da får du kjøre denne lekre lille saken en hel uke. Og lønna? 10 000 kroner! Det må jo være tidenes jobb!

Stillingsannonsen finner du på finn.no! Husk å søke før Mandag! Da blir nemmelig kandidatene vurdert.

Stillingsannonsen finner du HER!

 

Vil du sikle på bilene de har kan du stikke innom nettsiden deres HER!

 Eller facebooksiden deres HER!

 

Og siden jeg liker å linke til alt mulig såå legger jeg ved siden til kroa vi spiste på fordi jeg virkelig unner andre å spise der. Så sjøflyhavna kro finner du HER!

 

Nå er det rett tilbake til hverdagen med gulvvask og klær. Men, gosh så digg det var med en dag bare vi to. Ta med deg kjæresten din og finn på noe gøy en dag! Det er såå verdt det.

 

-M

 

 

 

 

//Innlegget inneholder reklame

 

Mitt skip er lastet med…

Processed with VSCO with a5 preset

 

Minst 10 kg med klær jeg egentlig skulle ha vasket, hundrevis av ting jeg skulle ha gjort og alt for mange mennesker jeg skulle ha kontaktet. 

Jeg har innført streik den siste uka. I god tro om at alle i huset skulle få opp øynene for hvor mye jeg egentlig gjør. Jeg burde jo visst at jeg kom til å feile, at streiken ikke kom til å ha noen effekt. For tro meg, jeg har prøvd før. Det ender verken i meglingsmøte, forhandlinger eller løsning. Det bare flyter over til jeg må krype til korset og gjøre alt. 

Det dummeste er jo at jeg ender opp med et kjempeprosjekt som sakte men sikkert spiser meg opp. 

Jeg har med andre ord ikke vasket klær på en uke, ikke vasket gulvene eller fremsidene av kjøkkenskapene. Faktisk vet jeg ikke om jeg har laget ordentlig middag en gang. Ordentlig streik. Og nå! Har vi ikke flere rene håndklær, lille T mangler sokker og badet vårt ser ut som et bomba ****hus. 

Mission failed. 

Det er snart helg og fri. Med andre ord den O så store vaskehelgen. 

Helt til søndag da, for da skal jeg og snuppeliten på M&M konsert i Oslo. Hurra!

 

-M

 

Hurra for mine, dine, våre!

Processed with VSCO with a5 preset

 

Mine, dine, våre. Hverdagen til veldig, veldig mange. Det er ikke noe som er vanlig lenger, heller ikke noe som er uvanlig. Familier kommer i utallige formasjoner. Fasiten er borte. Resultatet? Vel, det kan jeg ikke snakke om for noen andre en meg selv. 

For jeg, er heldig. Vi er en familie basert på mine og våre. Eller min og vår for å være enda mer konkret. Tankene mine rundt dette har vært mange, noen av dem til og med tunge. Man vil jo bare barna sitt beste og omveltninger i familielivet er ikke alltid akkurat det. Det beste for barna altså. 

Det er lett for at barna blir taperen i det hele. De som trekker det korteste strået. Ikke bare skal de forholde seg til at mamma og pappa ikke er sammen lenger. Det er så mye, mye mer. Hele livet deres blir snudd på hodet og som jeg har skjønt på andre er ikke det alltid en enkel sak. 

Vi har stablet oss gjennom denne omveltningen uten de alt for store humpene i veien. Kjærligheten og snuppeliten er uadskillelige. Så kommer lillebror og frykten min for at det snuppeliten skal merke forskjellsbehandling, om så en aldri så liten smule, vokser seg større og større. Ikke fordi jeg tror noen kommer til å gjøre det med vilje, men at hun skal oppfatte situasjoner annerledes en vi gjør det. 

Jeg er så glad for at den frykten aldri fikk vinger. 

Jeg føler meg så heldig som har en fantastisk kjæreste og en så fin svigerfamilie. Det er aldri noen forskjell på barna, blod eller ikke. Snuppeliten har sin plass, likt som lille T og de andre. Hun føler seg elsket og satt pris på. Hun er trygg. I stedet for å se det vanskelige, ser hun det fine. Hun har fått en enda større familie, med enda flere mennesker som er uendelig glad i henne og vil henne godt. Hun er alltid omringet av mennesker som passer på. En ekstra farmor å gå til når ting føles vanskelig, en tante som alltid har mat, en tante som lærer bort taekwondotriks, to onkler som finner på mye sprell og en fetter som lyser opp hver gang han ser henne. Og dette er bare bonusen, kremen på kaka som allerede består av kjærlighet. 

 

Jeg vet at mine, dine, våre kan være vanskelig. Men, det behøver ikke å være det. Med åpne armer, massevis av kjærlighet og en god tone mellom oss som voksne kan det faktisk ende opp med å være ganske så fint. 

Det er det i alle fall for oss.

 

-M

 

Sommerferie!

IProcessed with VSCO with a5 preset

Snuppeliten har plutselig sommerferie og om bare 2 uker er det lille T sin tur! Et år ryker av gårde. Snart begynner snuppa i 4. Klasse og lille herremann er ikke minst i barnehagen lengre. Vi har delt opp ferien i år for å klare de fire ukene lille har fri. Jeg skal bare ha en uke, men vi har likevel en innholdsrik sommer i møte. Vi har jo tross alt hatt 10 dager på Gran Canaria tidligere i år så det er ikke synd i oss.

 

Nå gleder snuppeliten seg veldig til alt sommeren har å by på. Været er helt fantastisk og lille T skjønner ikke noe, hihi! Jeg har såå sommerfeeling og det er så koselig! Jeg lover å bli flinkere til å oppdatere her nå når roen senker seg. De siste ukene før ferie er alltid et kaos uten like. Det har skjedd noe hver ettermiddag og HVER helg. Nå skal vi ingening og jeg elsker det! 

 

-M

Såå sykt deilig!

Klokken er snart halv syv på kvelden og det er fortsatt hele 25 grader ute. Lille T sover søtt i sengen sin etter nok en lang dag ute og livet er passelig bra akkurat nå. Akkurat slik var det i går også. Vi hang sammen med fantastiske mennesker, spiste god mat, barna lekte og sommerfølelsen var ordentlig på plass. Det føles nesten som syden jo, bare hjemme. 

Jeg har ikke vokst opp med slike sommere som dette. Det blir liksom aldri ordentlig varmt på vestlandet. Derfor nyter jeg det bittelitt ekstra. 

Om været holder planlegger vi en aldri så liten telttur neste helg. Vi har aldri teltet med barna før så jeg kjenner at jeg nesten er mer spent en jeg gleder meg. Vi har jo hatt masse problemer med søvnen til lille T og jeg har jo ikke aning på hvordan han reagerer på å skulle sove ute. Men, man vet jo ingenting før man har prøvd og det må jo være koselig å sove i telt i det været her. 

Jeg er helt grønn på slike ting. Egentlig er jeg faktisk, pinlig men sant, et “luksusdyr”. Jeg liker komfort. Elsker senga mi. Er avhengig av sakene mine. Det skal jeg prøve å gjøre noe med. Museskritt må jo være greia og en natt i telt med barna er garantert en bra start. 

Nå skal jeg nyte resten av sommerkvelden. Man vet jo aldri når den plutselig er over, sommeren altså, haha!

 

-M

 

Å være en leken mamma!

//Annonseinnlegg

 

Det er sommer! Altså sånn på ordentlig!! Lille T får nesten ikke i seg frokost en gang fordi han er så klar for å løpe ut i gresset når han våkner. Han elsker å være ute og jeg elsker å være der sammen med han. 

Mye har skjedd siden lille T kom og tok familien vår med storm. Vi har blitt så mye flinkere til å finne på ting sammen. Når snuppeliten var mindre var alt mye roligere, hun likte å perle, pusle og lese bøker. Hun kunne sitte timesvis i sofaen med en bok og hatet å leke ute. Det gjorde at også jeg syns det ble vanskelig. Vi gikk liksom ut for å få frisk luft, men ble bare stående å henge uten å finne på noe og gjøre begge to. Det er nok mye personlighet, men kanskje også litt forskjellen mellom jente og gutt. 

Det har med andre ord blitt mer både lyd og leven etter at lille T kom. Han er høyt og lavt. Setter alle i sving til en hver tid og synger så høyt at vi må holde oss for ørene. Storesøster er også blitt veldig flink til å hive seg på alle de sprellene han kommer på. 

Det er egentlig veldig fint å ha fått oppleve begge deler. Tiden med snuppeliten som liten var veldig nær og kosete. Hun satt mye på fanget og brukte alltid å holde med i hånden når hun trengte meg. Nå er det mer moro. Og veldig mye lek. Man skjønner liksom at det har skjedd noe når man blir helt i ekstase av store lastebiler på lekebutikken og når man trikser med ball etter at barna har lagt seg. Telefoner blir byttet ut med lange lekestunder på trampolinen eller konkurranser i ballbingen. 

Med en så aktiv liten tass er leker en høydare. Nå har vi nettopp oppgradert uteplassen med verdens kuleste sandkasse. Han kan sitte der hele dagen lang om han får lov. Kjøre båt til afrika, synge om mamma og pappa. Grave seg til kina og bygge de høyeste sandslottene. Å få innblikk i hvordan barn tenker og handler er virkelig verdens beste følelse. De ER så søte og rare. 

 

Vi har også fått på plass et lite søtt bord til barna. Så nå er det bare å håpe på at sommeren har kommet for å bli. Nå mangler vi bare et lite plaskebasseng så tenker jeg at barna har det de trenger for utekos de neste ukene. 

 

Sandkassen og bordet er fra Jollyroom.no !

Båtsandkassen finner dere HER!

Bordet med parasoll finner dere HER!

Best av alt, det er salg på begge deler! Hurra!

 

Håper alle har en herlig sommerhelg <3

 

-M
 

Helg, trening og en ting jeg er glad for!

 

FRIYAY! Endelig helg etter nok en lang uke. Det har skjedd SÅ mye og det føles ut som om det er minst et år siden forrige helg. Mormoren og morfaren min har vært innom på besøk. Jeg fikk såå fine roser av mormor. Det er alltid litt ekstra stas å starte helgen med blomster på bordet. Jeg tror det er enda en sånn greie der du innser at du begynner å bli voksen, når du setter skikkelig stor pris på blomster i vase, haha! 

Jeg er så hoppende glad om dagen, fordi lille T har kommet inn i en ordentlig god rutine med sovingen. Han legger seg rundt klokken 19 og da tar han natt på en, to, tre. Vi har hatt noen urolige netter, men det gjør liksom ingenting. Vi har en helt ny hverdag! Jeg og kjærligheten får masse mer tid alene, snuppeliten får litt alenetid med oss før hun skal legge seg og vi har masse tid til overs til andre ting vi ønsker å gjøre. 

En av de tingene er å komme i gang med treningen igjen. Jeg savner det skikkelig! Det føles helt fjernt å tenke tilbake på at jeg trente fem ganger i uken før jeg ble gravid med lille T. Nå kan det gå uker, ja faktisk måneder uten at jeg gjør noe som har med trening å gjøre. Altså, vi har en skikkelig aktiv hverdag og er alltid på farten. Jeg sitter nesten aldri stille og egentlig tror jeg at kroppen min hadde hatt godt av litt mer ro. Men, jeg trenger å trene styrke. 

Planen nå er å kjøpe en slynge. Det har jeg trent en del før og hatt skikkelig god effekt av. Dessuten kan vi henge den opp her hjemme, slik at jeg kan trene når det passer. Jeg er såå gira! Rop gjerne ut om du har erfaring med slyngetrening, eventuelt vet hvilken som er bra. Faktisk tenkte jeg at jeg kunne dele med dere når jeg har fått testet det ut litt. Jeg har i allefall skikkelig troen på det. SÅ nå gleder jeg meg bare til å sette i gang. 

Fin fredag vakre mennesker <3

 

_m

 

Sykefravær!

Processed with VSCO with a5 preset

Det ble noen dager borte fra alt av sosiale medier plutselig. Jeg har vært ganske syk så da ble det rett og slett å sette alt på vent. Men, nå er jeg mye bedre og tilbake på plass! Det har faktisk gjort godt å bare legge bort alt for noen dager. Jeg prøver stort sett å holde sosiale medier til de tidene barna ikke er rundt meg. Som på morgenen, om de er på skole/barnehage eller etter at de har lagt seg. Men det ruller jo rundt i hodet hele dagene. Alt må planlegges og tenkes på. Derfor har det vært veldig befriende med noen dager helt uten alt. 

Vi går en deilig frihelg i møte. Været skal være skikkelig bra og jeg gleder meg til lange dager ute. Faktisk skjer det skikkelig mye spennende fremover og jeg gleder meg skikkelig til å dele med dere. 

I dag er mormoren og morfaren min på besøk her på Østlandet så det blir med et kort innlegg. Ville bare rope ut at jeg er tilbake! 

Håper alle har det skikkelig fint. 

 

-M

 

Jeg klarte noe overraskende i helgen!

Processed with VSCO with a5 preset

Og BANG så var enda en ny uke i gang. Den startet som den forrige sluttet, i et totalt kaos. Resten av den kommer heldigvis til å gå rolig for seg. Også har sommeren endelig kommet tilbake, hurra! Jeg som hadde forberedt meg på å gå til jobb i øse pøse regnvær i dag. Det ble liksom en litt bedre start på dagen når det viste seg å være strålende sol og varmt. 

Men, over til overskriften. Jeg overrasket meg selv i helgen. Dere som leser bloggen min fast vet kanskje at jeg er en ordentlig hønemamma. Jeg liker å passe på hele tiden og prøver alltid så godt jeg kan å ikke blande meg de gangene barna er hos andre. I helgen var kjærligheten på spillejobb og jeg skulle på et opplegg med jobben. Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg alltid syns det er tryggest at barna er hjemme sammen med kjærligheten når jeg skal noe. Denne gangen var de trygt plassert hos svigermor. De ser svigermor nesten hver dag og lille T er veldig trygg når han er rundt henne. Kanskje det rett og slett var derfor jeg klarte det. Å slappe heeelt av. Faktisk fløy tankene mine nesten ikke hjem i det hele tatt. For første gang på så lenge jeg kan huske, hadde jeg det bare moro. Ingen bekymringer, bare meg selv. Det var helt sykt deilig. 

Det høres kanskje grusomt ut. Det var jo ikke akkurat sånn at jeg glemte at jeg hadde barn eller at jeg ikke tenkte på de i det hele tatt. Jeg bare lettet litt på ansvarsfølelsen. En liten kveld, bare meg. Det trodde jeg faktisk aldri at jeg skulle få til. 

-M

 

ETTERLYSNING! Hvor ble det av “Mr. Gentleman”?

Det er ikke ofte jeg er ute på byen, faktisk gjennomførte jeg jomfruturen min her i Drammen i går. Altså jeg har selvfølgelig vært ute en gang eller to siden jeg flyttet hit for tre år siden. Men aldri på nattklubb (Les: Om det i det hele tatt heter nattklubb, mvh gamla). Jeg hadde en såå fin kveld med jentene på jobben og gledet meg skikkelig til å avslutte kvelden på dansegulvet. 

Nå er det ikke slik at det ødela kvelden min, heller ikke at jeg er spesielt prippen, men hva pokker er det som skjer med gutta? Altså, jeg skjønner at kanskje 80% av de som er på nattklubber i hovedsak er på sjekkern eller ute etter noen å ligge inntil i de sene nattetimer. Men har dere totalt glemt “the way to go?”. 

Jeg forguder kjærlighet, unner de fleste en koselig “one night stand” og har full forståelse for at en gjerne trenger noen glass før en klarer å prestere. Men, så var det de glassene ekstra som kan forvandle en hver prins om til en kronidiot.

Det finnes ikke noe større “turn-off” en kjepphøye tafsete drittsekker. Jeg er helt i sjokk over hvor mange det er av dem. TO timer på et tettpakket dansegulv. SÅ mange hender. På hofter, rumpe, skuldre og i håret! Altså, jeg prøver bare å danse med jentene mine. Og jeg tror ikke holde for nesa og ta bølgen med hendene byr opp til noe som helst. Det hele toppet seg når det kom en fyr bort til meg og hvisket meg i øret “Jeg hadde så jævlig prøvd meg, men jeg tror egentlig ikke du hadde vært noe til ligg”. Altså, HALLOOO?! 

Jeg har en sønn og gud forby at han noen gang skal stå på et dansegulv og si de ordene til en jente. Hvor har det blitt av respekten? Jeg mener ikke at alle jenter skal behandles som en prinsesse (selv om jeg elsker å bli det) men en liten smule sjarm skader jo ikke. 

Hva gjorde jeg i går, som fikk dere til å tro at jeg hadde lyst å bli tafset på, dradd rundt på dansegulvet og snakket dritt til? I mine øyne, absolutt ingenting. 

Jeg er så glad for at jeg ikke henger på de klubbene hver helg. 

Så en liten etterlysning. Om det forsatt finnes noen “gentlemen” der ute. Få på dere penklærne, ta dere en tur på nattklubb, brett opp ermene og slå resten i bakken med sjarm. Det er nok mange damer der ute som hadde satt uendelig stor pris på det!

-M