B for besøk og to år siden sist!

Hei og god Lørdag fine folk!

Her har vi hatt besøk av mamma de siste dagene og det har vært skikkelig koselig. Det blir alltid litt tid mellom hver gang vi ser hverandre siden vi bor så langt unna, men desto hyggeligere når vi først får det til. Nå er det utrolig nok bare 2 uker til vi sees igjen også og da blir jo avskjeden litt mildere en ellers.

 

Det var ikke bare mamma som pakka bagen sin og reiste i dag. K har også reist! På den første ordentlige spillejobben siden covid. Det er en av de få tingene jeg IKKE har savnet. For selv om jeg på alle måter støtter det han gjør og syns det er fint at det er mulig igjen så har det vært sabla fint å ha han mer hjemme.

Så da ble det bare meg og barna igjen. Men vi har kosa oss som vi bruker. Med is og lekeplass og timesvis med plastelina!!

Nå skal vi sjekke ut serien «Bump» på Tv2 Sumo. Mamma sa den var bra, Hihi!

 

M

A for annerledes!

For noen år tilbake når jeg hadde skikkelig blogg tørke, blogga jeg meg gjennom alfabetet. Og nå fikk jeg plutselig lyst til å gjøre det igjen. Det er liksom så fint å ha en knagg å henge det på. Et ord som beskriver dagen, eller livet, eller selve innlegget.

Jeg startet egentlig ballet med å ikke helt finne ut hvilket ord jeg skulle bruke. For uansett hvor mye jeg tenkte så var det A for Apekatt som dukker opp i hodet. Og det er helt ærlig sjukt lite apekatter om dagen. Men annerledes får holde, for akkurat nå er alt annerledes.

Hverdagen er totalt snudd på hodet og vi bruker hvert eneste våkne minutt til å gjøre et eller annet. I det ene øyeblikket sitter vi en tidlig morgen på møte med fabrikken i Taiwan før jobb og på ettermiddagen diskuterer vi om trykk knappen på den nye doen skal være sort matt eller messing! Hvordan endte vi opp her liksom?

 

I dag har jeg rusla rundt i huset og drømt meg mot innflytt. Nå har snart alle rommene vegger og det gjør det så mye enklere å visualisere hvordan det kommer til å bli. Og nett når jeg sto der og forklarte kent om juletreet og adventsstake på den nye spisestua måtte jeg nesten felle en tåre. K syns det var greit dust å bli rørt, men så ble jeg en gang det!

I morgen kommer mamma en tur på besøk og skal bli noen dager! Gleder meg skikkelig til å vise henne huset.

 

– M

Hva skjer nå?!

Nå trenger hodet å luftes. Og siden jeg på ingen måte har et snev av tid til sosial samkomst om dagen så tenker jeg at det kan være fint å bruke bloggen litt igjen. Så her er jeg da!

Akkurat nå skjer absolutt alt! Og jeg…ELSKER DET! Det er bare at hodet mitt konstant går rundt med en følelse av at det er nære ved å eksplodere! Men, det kommer jo ikke til å gjøre det da…håper jeg.

Husbyggingen er inne i en helt drøy fase. Det er så mange valg og budsjettet er totalt sprengt i fillebiter. Jeg regner og regner om, tegner innredninger, måler opp og ned i mente. Jeg har ca null peiling på hva jeg driver med, men jeg ser at huset blir fint. Og jeg gleder meg skikkelig til å spise knekkebrød de neste 10 årene i det fine huset.

 

Og så har vi NAUST da. Det andre massive prosjektet vårt! I dag startet vi dagen tidlig med et møte med fabrikken før jobb. Og nå er vi endelig i gang. Det er så ekstremt viktig for oss at alt er riktig hele veien. At kvaliteten er bra, at det er produsert etisk, at vi føler «viben» og vet at det vi leverer fra oss er 100%. Og 100% tar tid, sjukt lang tid!

Og så jobber jeg bare 100% pluss somekanalene mine og har 2 barn 🙈 Livet er IKKE kjedelig om dagen!

Men Herremin som jeg gleder meg til å ta dere med på alt som skjer fremover for det er så mye atte hjelp!

Annonse! Jakka jeg har på meg er foresten fra Cubus! Der får du 20% avslag om du bruker koden maling20 💞💞

 

Jakka finner du her: fleecejakke

 

Klem M