Best under press!

 

Processed with VSCO with a4 preset

Først av alt, er det noen som vet hvorfor det blir så dårlig kvalitet på bildene mine her på bloggen? De ser liksom bra ut før jeg publiserer. H.E.L.P!

Uansett, herremin for en humpetur jeg føler vi er på akkurat nå. Har ikke sett på makan til flyging av dager. Den ene uka etter den andre snirkler seg forbi og en dag føles som tre. Når onsdagen kommer har både jeg og kjærligheten mistet tellingen over hvilken dag eller dato det er, men hoy så gøy vi har det. 

Jeg har alltid vært best under press. Det blir liksom så lett å utsette ting når man vet at man har mye tid til overs. Alt kan liksom gjøres i morgen. Men, når man vet at i morgen er en overfylt dag så skjer ting med en gang da, sånn er det bare. 

Ikke bare får jeg gjort mye når jeg har mye å gjøre, men jommen bobler kreativiteten over også. Vet ikke om det er adrenalin som pumper i blodet eller om det bare er hodet mitt som virker best i høyt gir, men det skjer i allefall ting om dagen. Notisbøkene mine er fulle til randen av ideer om ting jeg har lyst til å gjøre, bilder jeg vil ta, steder jeg vil reise, filmer jeg vil se og mye, mye mer. 

Nå gjelder det bare å huske at jeg fortsatt ikke er superkvinnen og at det er lurt å bremse opp noen ganger for å kjenne etter. Men, akkurat nå skal jeg sveve på denne skyen så lenge den holder meg oppe. 

For en bra Januar ass!

 

Klem M

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg